Vi alla har drömmen om en sådan häst!

En skit fin valack!

Pris:  59 000:-   Sundsvall

Holländsk KWPN valack som är sent tagen, har stor kapacitet inom hoppning eller dressyr. Ca 1.69. Går i form i alla gång arter. Hoppar bana, bank mm. Snäll i all hantering.


En vacker varmblods valack!




Pris: Typ: Medryttare & Fodervärd  Karlstad

Söker efter en medryttare till Ludde , en arbetsglad vallack född -01 . Mkt snäll i all hantering och ridning , men som det varmblod han är så är han pigg att rida . Han står i ett litet mysigt stall strax utanför stan , tillgång till padock och milslånga slingor ute i skogen.

Välriden Valack

Pris: 30 000:-   Typ: Hästar  Ystad

Val. f-95 e. Landetto ue. Lys De Darmen. ca. 168 cm. Välriden valack i både markarbete och hoppning. Har mycket energi och glädje kvar, syns verkligen inte att han är 17 år. Tävlad tidigare 135 i hoppning med föregående ägare. Tränas nu regelbundet i både dressyr och hoppning. Är snäll att rida ut, sko, lasta och klippa.
Obs! Däta är tyvär ingen häst för mig :(

11 årigt sto








Pris: 9 000:-  Typ: Hästar  Halmstad:

Min pärla behöver nytt hem pga tidsbrist samt att hon behöver någon som kan utveckla henne vidare. Hon är ett 11 årigt varmblodssto fast omskolad till ridhäst. Hon är grundriden och har mycket stor potential med härligt steg och har väldigt lätt för samling. Hon är känslig i munnen och kräver sin ryttare, är därför inte lämplig som nybörjarhäst. Kan testa nya ryttare lite, men är genomsnäll i all hantering. Mycket arbetsvilja och vill inget hellre än göra rätt!

Säljes för 9000:- inkl viss utrustning. Mycket häst för pengarna som kommer gå långt med rätt ryttare.

Film när hon rids:
http://www.youtube.com/watch?v=6BNgZyNu_Tc

Rutinerad Tävlingshäst
Pris: 59 000:-   Typ: Hästar  Östersund:
Trevlig hopphäst säljes. Han är född 98 imp.holland. Ca 167 cm. Jag har tävlat honom tom 120 med placeringar men har gått 140 tidigare. Han rör sig bra. Hoppar fint med väldigt bra teknik, lättriden på tävling. Älskar att tävla. Super att åka iväg själv med. Han går på transporten själv. Man klipper lätt nästan hela hästen, han är snäll att sko, spruta, avmaska osv osv. Ingen nybörjarhäst men väldigt snäll och en super häst för dig som vill få mer rutin på tävlingsbanorna och börja hoppa högre på en stadig häst.En toppenhäst men jag måste tyvärr sälja nu pga att jag har en unghäst att lägga min tid på och denna kuse får då stå åt sidan.

Film på när han tävlas.
Så jävla fin häst en sådan skulle man ju ha!
http://www.youtube.com/watch?v=BTFLupTj6wk

http://www.youtube.com/watch?v=gh6L40mq9eQ&feature=related
Seriös fodervärd till fint sto
Pris:  Typ: Hästar   Höganäs:

Sto 11år E Levirco, Snäll och trevlig i alla situationer! läromästare! Utbildad LA,LA

I kondition för träning och tävling!

Lånas omgående ut på foder 1 år med möjlighet till köp eller förlängning av foderkontrakt!

Lånas endast ut pg av förändrade familjefårhållande till en seriös familj/ryttare som vill träna och tävla!


Ja, visst finns det många fina hästar.
Men man måste som köpare, ryttare osv alltid tänka på så mycket.
Jag menar visst kan det vara en jävligt fin häst utseendemässigt. Men den kanske inte är lika underbar på insidan. Det är så mycket man måste tänka på när man skaffar häst. Många kanske köper en häst för att den just är "Fin" Men när allt kommer till kritan kanske den är alldeles för svår för dig att klara av. Men tyvärr är det ju så att alla inte passar ihop.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0