Roo gård

Hej, igår va jag på Roo gård från 1 till 5. Jag visade Anders och Tim hästarna och ponnyerna. 
Tyvärr vart det ingen uteritt på grund av dåligt underlag, men det löste sig ändå. Medan vi vänta på besked av vad som skulle hända gick vi till läktaren och kolla på en privatlektion. Ponnyn tjejen red verkade vara mycket svår. Den hade mycket bus för sig och väldigt studsig i galoppen som såg lite konstig ut, aja iaf. Vi gick och tog in hästarna och pysslade om dom sedan blev det barbacka i ridhuset. Vi va 9 stycken på barnan och 7-8 ramlade av. Jag lyckades som tur va hålla mig kvar trots att Keppy skenade iväg i volten med mig halft nere på halsen. Som tur va fick jag grep och yterstödet och kunde snabbt räta upp mig och stoppa henne. Ja så man kan säga att lektionen var rolig, läskig, hemsk men ändå bra. Efter lektionen så pysslade jag om prinsen (Bruno) Efter det så grilla vi korv. När jag hade ätit klart gick jag in till Bruno igen, han va så lugn och stilla. Jag stod lutad mot hans hals i säkert över en timme, lite då och då tittade han på mig. Sedan stälde jag mig mot väggen och bara tittade på han och han på mig. Det var så lugt och tyst i stallet det ända som hördes var frustningarna och ljudet av när hästarna trampa runt i boxarna. Några gånger la Bruno sin mjuka mule mot min kind och nafsade lite i mitt hår. Det var så mysigt att bara ägna det 3 timmarna med honom.

Dena dag, är ett minne jag sent lär glömma.
 
♥Älskar dig Bruno ♥ glöm aldrig det.♥

Dressyr på Picko

Hejsan, idag va det Dressyrträning på Roo gård som ni kanske redan vet. Jag var jättenervös på vägen dit. Ni undrar nog varför eller hur? Det är nämligen så att i Måndags hade min ridlärare Pia sagt till Madde att jag skulle få rida Bruno. Min älsklings ponny i hela världen. Så klart vart jag jätteglad när jag fick reda på det. Jag har väntat så länge på att få rida min älskade sköthäst. Men otur hade jag idag och fick Picko istället, men jag vart ändå glad över att få honom. På lektionen gick allt jättebra, Picko var mjuk och fin i munnen och svarade fint på alla hjälper. En tjej på ungponny Natte var med oss idag, hon visade bland annat om vad man ska göra och inte ska göra, t. e x vad som händer om man inte har något yterstöd i en volt, och vad man inte ska göra när man går ut från volten till spåret. Vi skulle minska och öka traven och Picko gick bra även där så är jättenöjd med honom. Har jag tur så får jag rida Bruno på söndag, Lena som är stallchef har godkänt och sagt ja till att jag ska få rida honom, skälet till att jag inte fick han idag var för att han hade gåt 2 lektioner redan.
Chopping

Hej alla, har varit på IKEA halva dagen, köpte lite där. Vi åkte också till HÖÖKS där jag köpte en uppbindnings lina.
Sorry

Har varit väldigt trött de senaste dagarna, Va hos pappa i helgen, gjorde inte så mycket där.

På söndagen red jag, fick Keppy, det gick bra på lektionen och Keppy gick fint. Var inte lika framtung som hon brukar vara.

På måndagen hoppträna jag, fick Keppy och det blev en privat lektion efter som de andra två i gruppen inte kom.
Keppy sköte sig jättebra var dock lite tittig vid 2 hinder då jag fick driva lite mera, vi hoppa 70 cm. Är jättenöjd med henne.

Fina kille
Sötis
Bebis
Finaste
Naw
<3
 <3
<3
Älskar dig mäst
Nawwi sötnos
Bästa ponny
Hjärtat <3
Keppy
Jag och Keppy

Hej

Hej alla, är hos pappa just nu, imorgon ska jag rida på Roo och sköta om Bruno <3
Älskling du är finast.

Bilderna

Lycka

Hej alla, Idag va det ridning på Roo gård. Jag fick ta in Keppy, hon hoppa till för något men lugna snabbt ner sig,
Sen skulle Katta ta in Veneto och en lycka fylldes. Vem står vi staketet om inte Bruno med spetsade öron när han hör mig. Han gav ifrån sig en liten liten gnäggning. När Katta skulle hämta Veneto så gick han iväg så hon bad mig gå och hämta honom istället. Jag fick gå efter han en bit sedan stana han och väntade lydigt medan jag satte på grimman. Lektionen gick sådär vi hade bomövningar. När lektionen va slut mötes jag av Brunos gnäggning på vägen in i stallet. Jag stod och gosade lite med han innan jag åkte hem.
Jag och Veneto.
Nationela i sv och övernattning på skolan.

cha cha bloggen, och alla läsare, datanördar och dygnare. Har inte haft tid till att skriva i bloggen.
iaf, Igår var jag i skolan och hade nationella prov i sv jag satt i 3 timmar och är jättenöjd över att jag klarade av att sitta stilla och tyst så länge provet var läsförståelse i ca en tim och 20 min, vi hade rast i en kvart då jag fortfarande satt och läste så jag skipade rasten. Sedan va nästa prov då skrev vi insändare jag gjorde 3 och valde ut en att lämna in efter som jag ville göra något vettigt av den sista halvtimmen. Efter det va det lunch, rast och typ sv, sedan en kort rast innan vi prata och gick igenom vad vi skulle göra på övernattningen.

När jag kom hem var jag ganska stressad, jag åt en snabb mellis och gick ner och mocka i stallet sedan in med hästarna. Efter det duscha jag och fixa mig sedan packa jag väskan och åt middag, när det va klart åkte vi till Willys och handla godis och läsk. När vi kom till skolan så hade vi jenomgång om vad vi skulle göra om brandlarmet gick, sedan drog vi till idrottshallen, jag titta medan Amanda, Matilda och Melina träna på sin dans dom skulle visa upp. Sedan så satt vi i klassrumet och prata gick omkrring i koridorerna och va i idrottshallen. Jag och Melina gick ut och skrämde upp varan i mörkret så vi sprang in skrikandes igen haha. Sen kolla vi i gamla skolfoton på vår klass och andra hitta 3 bilder på en söt liten sak från typ 5-6-7. Jag och Anna städa idrottshallen helt själva. Sen satt vi i Cafeterian och dunka musik och hade trevligt.

Tröt ?
Flex
Jag och Melina <3
Jag och Melina <3
Hahaha
Jag :p

Amanda, Matilda, Melina, jag och Anna.
Melina <3
Matilda <3

Skola, Nationellaproven i svenska och en speedad lunchrast.

Hej alla, idag har det varit en tuff dag. Det började prov i svenska (läsförståelse) som varade i cirka 70 min.  Sedan fick vi en kort rast cirka 10 min, efter det var det dags för nästa prov då skulle man skriva text till en bild. Själv tycker jag det gick bra, när vi var klara skulle vi säta oss och läsa för att inte störa de andra. Jag kan inte fatta att jag klarade av att sitta helt tyst och stilla i en timme och 20 min. Det måste vara rekord inom skolans alla lektioner. Aja iaf, Ni kan ju gissa vad jag gjorde på 9 min rasten då vi vänta på att matvärderna skulle plocka fram, Jag blev grymt speedad och sprang runt som en galning och jagade Rasmus, Hahah han gömde sig i torkskåpet och jag höl på att garva i hjäl mig.

På lunch rasten blev väl inte allt så lyckat diräkt men hade iaf kul. Rasmus och Dennis kasta bolar på mig och som alltid så har jag otur när det gäller fotbollar, (1) Rasmus kasstade och träffar mig rakt på sidan av näsan.
(2) Rasmus kasstade igen och träffar mig på samma ställe. (3) Dennis kasstade och träffade mig i panan. (4) Dennis kasstade igen och jag börjar blöda näsblod. Efter rasten hade vi Spanska jag var fortfarande ganska speedad och Dennis som alltid får mig att garva gjorde ju de inte bättre. Men vi hade åtminstone kul.

Bästa dressyr träningen med Gilbert.

Hej allihop, Jag är så nöjd över dagens lektion. Jag fick Gilbert och vart så klart glad.
Redan från start börja jag plocka med händerna och Gilbert höll sig lugn hela lektionen.
Han gick i jättefin form på båda volterna och i galoppen var jag så lycklig.
Han gick så fint, så samlat och stadigt. Jag hade en stilla skänkel händerna låg inte på manken och var stilla iaf, blicken framåt och sat djupt ner i sadeln och jobba med sätet, Gilbet var nöjd och bjöd då framåt riktigt bra, Tack gubben för en fin och samlad lektion idag.

TILL CAROLINA!
Här är ett förslag på hur jag skulle vilja ha den, man skulle ju kunna skära av den lite där ner till så att PiZap märket försvinner.
Så menade jag då kan man ju använda den här om man liksom drar ut den lite. Tack Carolina för din hjälp.

Vad va det som hände?

Va kvar på samma plats, men jag har kämpat och slitigt. Jag vet att det blir bättre men det känns inte hittills. Jag fastnar i tankar och försöker ta mig loss. Men nu vet jag vart du står och jag behöver dig inte, Du högg mig i ryggen, va vad det som hände? Du har förändrats så mycket . Jag vet knappt vem du är vart tog den personen vägen som alltid fanns där? Jag tror du vet vem du är, Behöver inte säga namnet . Och jag vet mycket väl att jag en dag kommer le, Men när jag sitter här och skriver rinner tårarna ner. Men jag blev lämnad här, som tack för hjälpen. Vi gick skilda vägar. Greppade tag i andras händer. Jag försökte göra allt men det var du som gjorde fel. Löften om att bry sig som inte längre finns mer. Vad ärlig mot dig själv, är det såhär det skulle bli?
I så fall trodde jag fel om hela dig och ditt liv. Du var en ängel för mig så varför hände det här?
Ett misstag som förändra allt Hela min värld!
Så klart jag vill vara vänner. Men du ser att det inte går . För varje gång jag ser dig river du upp gamla sår. Du har inte bryt dig om mig, så jag kan inte ta emot det. Och all skit som jag fick ta. Du är fan inte värd det. Vill du ha mig så får du börga med en sak, Ge tillbaka mitt liv, för det var det som du stal. Alla minnen stannar kvar och alla stunder som vi skratta.Du förstår inte hur pas du sårade mig.

Om jag fick en chans till skulle jag visa dig mitt rätta
jag.
Men du bröt dina löften svek det du hade lovat.


Du vet jag gör allt för dig, Du är den enda jag vill ha.

Om allt var annorlunda om du fanns nån annan stans
skulle du ge mig ett löfte eller en andra chans?

Du satte mig i skiten och brydde dig aldrig mer
även jag gråter tårar fast när inte andra ser.

jag vet att det är lögn för hur fan kan jag älska dig?


Men va får jag tillbaka en tom svart blick
att jag inte var värd nått var känslan som jag fick

Som du beter dej nu, vem har du blivit, inte den killen som jag pratade i timmar med.

jag vet att det e slutet, försöker att se framåt, men lever i nuet.
Jag trodde du var äkta men va faan får man tillbax, ett stort jävla svek, och min kärlek blev till hat

Nu hatar jag kärlek, jag ska aldrig falla dit, för jag älska dig på riktigt och du var mitt allt, mitt liv.


 

Nu kan jag sluta hoppas, Han va allt, men det förändrades

Han högg mig rakt i hjärtat, ingen fatta hur det kändes.


 

jag kände dig aldrig, du är en fast person men jag älskar dej för alltid.
Du var en sån, som aldrig glömde vem jag var, som såg mitt innersta, nu finns det fan inte kvar.
Du slet ut mitt hjärta, grävde ner det i ett hav, men om man lyssnar noga kan man höra mina hjärtslag

Varje gång jag såg dej blev jag alltid lika glad


 

 


Ledig från skolan?

Hejsan allihopa, var inte i skolan idag efter som jag skulle in till stan och kolla nervbanor :p
Iaf, det var en lång tråkig bilresa med köer osv. När vi var frame fick vi vänta i sedan kom en kvinna som kolade mig. Jag var iskall om fötterna, Så hon hämtade 2 små kuddar fyllda med vete korn som hon hade värmt i mikro. När jag var uppvärmd sate hon sladdar över mitt ben, sen kom det som oroade mig. Hon skulle skicka in stötar i mitt ben för att se hur mina nerver reagerade, ont gjorde det faktiskt inte.
Men sen kom det som var värst, hon sa att jag skulle få en massa nålar in i benet av en annan doktor. Vi sat och vänta i typ en halvtimme sedan kom han. När jag sat där i rummet stack han in 3 nålar 3 cm in i benet och det gjorde så ont när han sa att jag skulle spänna musklerna, Men jag har otur, Nerverna svarade inte helt döda så jag kommer troligtvis opereras. När vi var klara gick vi och åt hamburgare, sedan ficka vi hos Anders föräldrar.
Nu är jag hemma och har precis mockat.

RSS 2.0