Hemma...

Hej, kom hem från pappa för en stund sen. Har mest tagit det lugnt, bakade äppelpaj i går. Idag plockade jag och pappa jättemycket svamp, sedan åkte jag och sköte min prins!


Häst kul!

Dressyr
[x] Du har fått en häst att jobba i önskvärd form
[?] Du har ridit i öppna, sluta, fram- och bakdelsvändning
[x] Du har gjort en galoppfattning från halt
[x] Du har gjort ett galoppombyte
[ ] Du har ridit en galoppiruett
[ ] Du har ridit i piaff
[ ] Du har ridit i passage
[ ] Du har tävlat mer än en klubbtävling/clear round

Hoppning
[x] Du har hoppat med över 10 hästar
[x] Du har hoppat 50 cm
[x] Du har hoppat 70 cm
[ ] Du har hoppat över 1 meter
[x] Du har hoppat studs
[x] Du har hoppat en kombination
[?] Du har hoppat ett stigsprång
[ ] Du har hoppat en oxer på över 1.10
[ ] Du har tävlat mer än klubbtävling/clear round

Western
[x] Du har ridit western
[ ] Du har gjort en slide stop
[x] Du har gjort en spin
[ ] Du har ridit en trailbana
[?] Du har ridit ett reiningmönster
[ ?] Du har ridit på en hand
[ ] Du har ridit roping

Uteritt
[x] Du har ridit på långritt
[x] Du har galopperat över ett fält med andra ryttare och hästar
[] Du har ridit ut med fika
[x] Du har sett djur som älg, rådjur, harar m.m. vid uteritter
[x] Du har hoppat över fallna träd, stenar osv.
[x] Du har haft kapplöpning med ett annat ekipage och vunnit ( Har man en galning till ponny viner man lätt Haha )
[ ] Du har ridit och sovit i tält

Skador
[] Du har ramlat av och skadat dig
[x] Du har fått ett stort blåmärke när du ramlat av
[x] Du har flugit av på ett hinder
[x] Du har gått omkull med en häst
[ ] Du har brytit något när du ridit
[ ] Du har svimmat när du ramlat av

Frihetsdressyr
[ ] Du har löslongerat en häst
[x] Du har ridit en häst utan någon utrustning och den har lyssnat på dig
[ ] Du har fått en häst att lägga sig ned
[ ] Du har ridit i spansk skritt
[ ] Du har suttit på en häst som stegrat på kommando
[x] Du har fått en häst att galoppera efter dig

Utrustning
[x] Du har ett par ridbyxor
[x] Du har en egen hjälm
[x] Du har en säkerhetsväst
[] Du har fler än ett ridspö
[x] Du har ett par ridstövlar
[ ] Du har fler än tre träns
[ ] Du har en dressyrsadel
[ ] Du har en hoppsadel
[x] Du har en allroundsadel
[ ] Du har en westernsadel
[ ] Du har en bomlös sadel
[ ] Du har en spansk sadel
[ ] Du har ett par benlindor

Hästar du har:
Hoppat 140
Hoppat över 1 meter: -
Tävlat
Ridit på en hand: -
Ridit på långritt
Tävlat på skoj i kapplöpning
Ridit utan utrustning: -
Dragit i full galopp genom skogen.
Gåt omkul i hagen
Stegrat med mig på
Gåt igenom vatten

Kommer inte på mer :P


HKK

Hej alla. Har HKK (hemkunskap) och eftersom vi typ är klara före de andra kan jag lika gärna blogga.

I söndags laddade jag upp bilderna på bloggen!

I måndags red jag om jag mins rätt. Gjorde lite lätta dressyrövningar.

I tisdags åkte Amanda med mig hem och red, det gick jättebra tränade dressyr och vatten. Film kommer kanske!

I går red jag på Roo gård, dressyr för Cajsa med Crillan, gick jättebra! Vi red utan stigbyglar, och gjorde volter, serpentiner och vände rakt upp! Det gick kanon i galoppen och jag fick en toppen sitts så är skit nöjd!


Lokal hopptävling 22 sep 2012

Här kommer bilderna från igår
Jessica och Crillan 1:a
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bonito
 
Bonito
 
Bonito
 
Bonito
 
Bonito
 
Martin Nilsson och Nisse!
 
Sara och Bruno
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Martin och Nisse!
 
 
Sara och Bruno
 
 
Fina Sara och Bruno
 
 
 
Martin och Nisse
 
Martin och Nisse
 
 
 
Martin och Nisse
 
 
Martin och Nisse
 
Natte
 
Miramis
 
 
 
Elvira
 
Miramis
 
 
 
 
Natte
 
Miramis
 
Natte
 
Jag och Nisse! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma!

Hej, nu är jag hemma efter en regnig, kal, rolig, spännande och hjälpsam dag på Roo gård. Det började med att jag fyllde morgon och kväks hö till 10 hästar. Sedan tig jag i tur med Bruno och gjorde honom i ordning, höll i Tequila medan Rebecka om det va så hon heter min inte, medan hon letade efter sina ridhandskar. Sen så kollade jag lite på tävlingar Crillan kom på första placering och Wilma & Magic på andra :)
Sedan kom Amanda och vi kolade till hästarna osv. Sedan gick vi upp till kafeterian och kollade på gamla bilder. Sedan följde vi med Sara till fram ridningen. Det gick toppen för dom och de blev felfria! Sedan tog vi och åt lunch, och värmde oss i kafeterian. Sedan kom vi på att Sara skulle starta om en halv timma så då fick vi lite bråttom att borsta av fyra leriga ben haha, torkade även av stigbyglarna, beskydden och En Martingal, sedan satte jag på beskydd, höll i Bruno medan Sara gjorde sig i ordning och medan hon hoppade upp. I sluttampen blev det en rivning men ändå en fin runda! Vi fick håla i Nisse, Martins connemara ponny som va med i ponnyakuten! :D tillsist borstade jag Bruno och åkte hem


Tidig morgon mot Roo gård!

Hejsan alla! Sitter i bilen på vägg mitt Roo gård, ska vara där hela dagen och hjälpa Sara med finaste Bruno, kolla på många starter, hjälpa ryttare och hästar och muckar mer. Hade mycket att göra igår så han inte blogga. I skolan hade vi en ok dag, sista dagen i kiosken med Hanna sedan eng, lunch och rast då jag och Jacob körde planking :D sedan idrott då vi körde spökboll och slöjd sista. När jag va hemma blev det full fart. Misty skulle ridas, hästarna skulle byta hage, vattnet skulle kopplas om, rykt sakerna skulle fixas och läxorna skulle vara klara. Han med allt :D Misty var iaf fin och rida. Körde samma som i för går tempo växlingar, volter, serpentiner, 8:or och andra mjuka rörelser :)


Dressyr med Misty

När jag kom hem red jag Misty också. Gick jättebra, red dressyr utan stigbyglarna och fick en riktigt bra sitts i traven, körde tempoväxlingar, volter, serpentiner och åttor.


Sova snart...

Ska sova snart... Men vill ju inte :P men skolan väntar imorgon så lika bra att vara pigg! Iaf hade ju kiosken med Hanna idag. Ska ha det imorgon också. Jobbade själv på Sv. Lektionen och gjorde klart lite i So för att slipa ta hem och jobba! Hade lång lunch rast och jag, Amanda och Jacob va vid soffan och typ chillade, sprang runt, slog varandra med soffkuddar och planking på högsta nivå! :)


Hoppade ju Crillan igår!

Hej, han inte blogga igår eftersom vi kommer hem sent på onsdagarna så hinner jag bara äta middag, duscha och sen hoppa i säng :/ men iaf. Träningen gick inte så jättebra om vi säger så! Crillan var otroligt stark och drog över hindren. Man skulle kunna tro att Crillan på något sätt tror att hoppträningar går på tid, men så är det inte även om hon tror det! Och eftersom hon blev så pigg och tyckte det va sååå kul fick jag problem med att hålla i henne då hon gärna rusade "hej vilt" över alla hinder.


Mot Roo gård nu då :D

Hej alla! Har haft en kul dag i plugget! Hade kiosken med Linnea första timmen :D sedan hade vi So, lunch och rast! På rasten va jag och Amanda i kafeterian och lyssnade på musik :D sedan meddelade Ellie att hon skulle komma :D på spanskan fick vi gå ut på promenad :P sedan kom Ellie :D jag visade mitt skåp som såg ut som en bomb haha och sen hjälpte Ellie mig med Matten :D just nu är jag på väg till Roo gård för hoppträning och Amanda är med :)


Mycket igen! :P

Hejsan, mår alla bra? Har haft lite och göra igen haha :P

I lördags kollade jag och pappa på film :)

På söndagen åkte vi till Roo gård och kollade när min kompis Amanda red. Hon hade Crillan och tyckte det såg ok ut :) sköte om Brunis sedan :)

I går va det en ganska "vild dag" haha va lite flum på lektionerna, fan vad kul jag, Amanda och Jacob hade!!! När vi hade No kom Saga på besök :D dock va hon bara hos oss i några min :/ men hoppas på att hon kan komma och hälsa på flera gånger :D

Idag har det också varit rätt flum haha. På morgonen hade jag och Hanna hand om kiosken, hade ganska kul haha mer skratt en fix nästan! Roligt att vi skulle ha det tillsammans den hör veckan, då lär vi ju känna varandra bättre :)
På No idag hade jag, Amanda och Jacob skit kul! Philip där emot uppskattade väl det inte direkt ;) skit glad på vägen hem på bussen var jag! <3 <3 <3


Han inte blogga!

Hej alla har inte hunnit med bloggen :/ sorry!

Onsdag: Hade vi Skoljoggen, sprang tre varv eller snarare gick för det mesta. På kvällen åkte vi till Roo gård och red Dressyr för Cajsa, red Crillan och det gick jättebra! Jag fick till en riktigt bra sits och hade en jämn galopp alla gånger :)

Torsdag: Igår va det en hyfsad skoldag tror jag. När jag kom hem tid jag det lugnt och red sedan Misty på kvällen. Var tvungen till att bryta mitt i passet eftersom Anders va så dum och klippte gräset när jag red så det blev och rida ut istället, Misty kändes väldigt spänd då :( så istället för att rida på en spänd häst känns det bättre att lämna banan.

Fredag (idag)
Idag har det varit en kal skoldag på IP i Norrtälje. Vi va ute hela dagen och höll fan på att frysa ihjäl! Det gick inte alls bra på inkvalerna! Kändes som jag sprang hur sakta som hällar men va ända först i mål. Hoppade 3 meter på längd vilket jag också tyckte va dåligt! Ganska fail va det iaf när jag och Amanda skulle till flygfyren, eftersom alla gick dit gjorde vi också det men de vi inte visste va att vi fick gå dit så vi smög dit i onödan :P
Är hos pappa nu och åkte till Roo gård för att sköta Bruno vid halv 6 han ville bara gosa :) finaste pojken! Sara skulle hoppa honom så vi stannade för att titta en stund. Jäklar vilken energi det va i hästarna! Har aldrig sätt Milo i det skicket han drog på rejält och sparkade packet så det bara dånade i väggen. Tur att man inte stod där! Killen som red honom, jäklar vilken balans att sitta kvar! Skicklig ryttare, kommer garanterat gå långt! Bruno hoppade jättefint och verkligen tog i med bakdelen;) Twist hade ett jäkla fint steg i traven!


Seg dag!

Seg dag i skolan, sov bara 2-3 tim :P tog också tredje sprutan mot livmoderhalscancer idag, gjorde fan ont! Eftersom jag alltid spänner mig :P


Bilder från onsdagen

Älsklingen
:P
 
:)
Galopp
Trav
Crillan
 
Galopp
Jag och Crillan
 
Mon amie
Bruno vill inte att jag går :\
älskade pojke!
 

Skola, Rasmus och rida!

Hej allihopa :D haft en bra dag? Det har jag ;)
Anledningen till att bloggen fick stå tom igår va för att jag hade mycket att göra :P red för Madde igår med Misty och det gick jättebra! Vi red på 8:or, volter osv.

Haft en okej dag i skolan, har varit med Rasmus och Gustav hela dagen nästan :D vi har suttit i kafeterian på rasterna och lyssnar på helicopter showdown-the terror [HD] så jävla bra!!!
Rasmus höll på att spräcka högtalarna haha :P
När jag kom hem red jag Misty för Madde och det gick kanon. Misty var lugn och harmonisk, vaken och uppmärksam på mina hjälper och svarade fint på skänkeln.


Chill

Hej alla, sitter mest och tar det Chill nu. Dagen i skolan har varit ganska lugn, typ varit med Rasmus, Matte Och Isak hela dagen. På lunchrasten chillar vi i cafeterian och lysande på musik XD
Red för Madde med Misty när jag kom hem och det gick toppen. Misty var lugn och harmonisk :)


XD

Tagga skola snart, känns som det blir en hyfsat bra dag iaf :)


Jacob Epic fail!


En seg dag blir bättre :)


Kul med killarna

Hej alla bästa, dagen har varit betydligt bättre idag. Vi hade no första tim och fick kolla i mikroskop det va kul. Efter lekte jag, jacob och Gustav operation på Matias eftersom det fans vita labrockar va det den första tanken som dök upp haha. På lunchrasten hade vi skit kul, vi slog varan med soffkuddarna haha! Sen stängde Isak, Jacob och Matias in mig mellan en soffa som stod på högkant haha! Jag hade iallafall en rolig dag. Hoppas alla haft detsamma som mig :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2946965/images/2012/pic_504760929606ee6cf4000002.jpg" class="image">


När allt bara går fel

Hej alla, dagen har inte varit på min sida idag om vi säger så. Bara haft otur osv bröt ihop totalt på eng och pallade inte med de, jag tänkte bara på masa anat och kom av mig heltiden vilket var väldigt jobbigt. På rasten va det samma sak kunde inte släppa tankarna:P
Och på Sv lektionen va det inte mycket mer bättre vi skulle skriva på datorn, och bara därför så startar inte datorn fan vad trött man blev. Nä ska sova nu eftersom det är spanska prov imorgon :P


Hej alla, har haft en hyfsad dag i skolan, varit med bästa Rasmus och Bill! Sitter just nu och pluggar och lyssnar på musik


Gröna Lund

Hej har kommit hem från Grönan nu, jag va med Tessan, Signe, Isac och Melina. Vi hade kul dock överflöd med folk och långa köer överallt :(
När vi hade ätit och jag skulle möt upp Tessan och de andra igen såg jag en kille kläd i mörka gins, svart keps och en svart/vit randig t-rsut. Jag blev så jätte glad, men när han vänder sig om är det inte den personen jag såg :( jag trodde verkligen verkligen att det va han. Han va så himla lik honom bakifrån men det va inte han :(


RSS 2.0