Sommarlov

Hejsan! Nu har jag faktiskt inte bloggat på länge... Men denna gång handlar det inte om lathet för det fins en eller flera anledningar till att jag inte bloggat. Men vad har jag egentligen gjort? Inte så mycket faktiskt. Rent utsagt nästan ingenting, har varit hos pappa osv. Men imorgon blir allt lite, eller nä mycket roligare igen! För då åker jag till Roo gård på Ridläger i en vecka :D hoppas verkligen på att få min fina, vackra, underbara, busiga Bruno!


Veckan

Hejsan är allt bra med er? Själv tycker jag att det har varit helt okej vecka
 
Måndag: Red Bruno,  det gick jättebra! 
 
Tisdag: Chilldag blev ingen Roslagsbro
 
Onsdag: Fick klart allt arbete. Gjorde matte provet klart, lämna in so arbetet och gjorde klart Allt i no. Sen spelade jag mest fotboll med killarna. Sen åkte jag till Roo gård för sista lektionen. Vi körde lekar och Crillan var taggad. 
 
Torsdag: Vi började med elevens val vecka. Jag och Jacob valde teknik och byggde på vårAt model stall.
 
Fredag: Vi fortsatt med elevens val och jag och Jacob byggde på stallet osv. På rasten spelade jag fotboll med Ludde, Zacke, Anton och Martin, men satan vad varmt det var.  Zacke förstod knappt hur jag inte kunde bli svettig  i den där värmen och spela samtidigt, men jag förstår honom faktiskt och håller med. Jag fattar det knappt själv.
 
Lördag:  Jag var på Roo gård och hjälpt till och kollat på dressyr och hopptävlingar. Alla ekipage var duktiga :) hjälpte jossan, Matilda och Sara med Bruno, Rommy och Dallas inför start :)
 
Söndag: idag, har inte gjort så mycket ännu. Har solat lite och ska rida ut med Misty sen.

RSS 2.0