Linus säljer sin ponny

Har ni hört att Linus från ponnyakuten nu säljer sin B-ponny Grynet?
Här kan ni se Annons: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=707199

Skola, dressyrträning, rock show och idag

Hejsan, skolan har varit okej i veckan. Jag har haft kul iaf :) i onsdags hade vi må bra dag! Lite pinsamt för jag var den ända tjejen som valde sport! Sen fick jag sitta och jobba 50 uppgifter matte inför provet som var i torsdags! 
 
på kvällen åkte jag till Roo gård för dressyrträning och Amanda skulle rida i min grupp :) jag fick Chiquita och Amanda Veneto. Stallet hade fått en ny ponny i stallet vid namn Daim. Lektionen gick iaf jättebra, Cajsa sa att vi hade blivit så duktiga nu så hon ville att vi skulle gå upp på högre nivå! Så vi började med att rida hästarna i form och att värkligen få hästen att jobba med sina bakbenen och rygg och nacke! Chiquita jobbade bra fick henne fint i galoppen men tappade henne i traven! 
 
Fredagen var helt grym! spelade fotboll med killarna dagen hade vi rast till halv ett :) och bild sedan hade 9: orna Rock chow alla va sjukt duktiga!
 
Idag har jag varit i stallet sen klockan tre och hjälpt till och kollat på hopptävling, det var många som ramlade av men jag hoppas ingen gjorde illa sig! 

Hejsan, sitter i billen...

Hejsan sitter i bilen just nu på väg hem! Har varit i Åre i fyra dagar och åkt skidor :) jätte kul va det! Och många vurpor och kraschar blev det inte bara i backarna utan också in i granar och total krasch i hoppen uppe på rödkullen! 
 
Vet att jag var värdelös på bloggningen! För det har jag verkligen! Men det fins en anledning till att jag inte kunnat blogga och de var för jag va sjuk en vecka :( 
Men sen åkte jag till pappa och så tog jag ju hand om Bruno. Missade ju dock dressyr och hoppträningen då :(  även dom nu när jag var i Åre men som tur är ska jag rida igen de i min gamla grupp för Pia på Bruno :) 
 
Plugget har rullat på som vanligt och jag lyckades få ett D på so provet så är väldigt nöjd! Hoppas nu på ett D i No provet också :) 
 
I måndags red jag iaf igen på Lianne i Pias grupp. Var roligt även om övningen vi gjorde va alldeles för lätt men jag har inte ridit på Lianne på jätte länge så det va kul :) 
 
Men nu får ni ha det så jättebra så ska jag försöka skärpa mig med bloggen! Ha det bra och ta hand om er <3

Roo gård och hästar på rymmen

Hejsan, idag skulle Madde på möte på Roo så då passade jag på att hänga med, Amanda skulle rida Bruno idag på lektionen så då hjälpte jag till med honom! Sedan va jag in och gosa med Dallas. 
 
När jag var hemma igen satt jag och fixade lite på datan, plötsligt ropar Madde att Misty och palonia har rymt från hagen och sprang ut på vägen! Så det blev till och springa bort till bonden där det hade lyckats tagit sig in i ko hagen! Som tur va han jag dit innan de fick syn på att det kunde ta sig ut! Så då väntade jag bara in Madde och Martina som hade med sing morötter och äpplen! Fast det kändes lite läskigt när vi skulle leda hem de för Misty bara gick och lyssnade inte på mig :( så Madde tog grimmskaftet och la det insnför grimman så jag kunde få stopp på henne.

Roo gård Clear Round Blåbärshoppning 60cm,

Hejsan idag var det bara att pallra sig upp 07:00 för att åka till Roo gård för min andra tävling.
Jag skulle Tävla Crillan :) så jag började borsta och göra henne i ordning sedan gick jag barnan som var på 7 hinder. Sedan började jag sadla och tränsa och gick ut och skrittade igång henne. Sedan var det framhoppning och start! Det gick verkligen supper! är jättenöjd med rundan, skulle dock ha försökt bromsat upp henne lite mer efter 5 för jag kom ganska tajt på 6 men det gick ändå hela vägen :) Efter rundan skrittade jag av henne ensam runt gården. Ganska mysigt faktiskt en helt annan känsla! Liksom att bara få skritta runt gården helt ensam :) När jag va tillbaka satt jag av och satte på henne täcke i stallet. Sedan tittade jag på KM kvalet, fick i uppdrag av  Johanna S och filma deras runda med hennes mobil! :) sedan fick jag hjälpa till och leda runt min fin fina pojke Bruno medans Jossan gjorde sig i ordning :)
Fin flicka ♥
 
 
 

Kvällen igår

Hejsan igår hade ju våran klass Disco för det yngre barnen. Gick jättebra och det var grymt kul!
Vi började med att plocka fram och ställa i ordning i kiosken, sedan fixade vi med musiken osv... Sedan va det insläpp. Barnen fick välja valfri låt om det ville för 2kr :) och vi körde Limbo, tryckare och bästa utklädnad. Efter en stund av allt detta fick jag och Jacob frispel. Så vi gick en stund och fick syn på att idrottshallen inte var låst så vi sprang in där och sköt bollar, sprang runt och var allmänt larviga! Men det var awesome! sedan gick Jag, Amanda, Jacob, Emilia och Zandra och satt oss uppe i tappan utanför matsalen och snackade och lite allt möjligt.
Hela hallen för oss själva :D
Bästa!
 

två awesome dagar

Hejsan! Anledningen till att jag inte bloggade Igor var för att jag kom hem sent efter dressyrträningen. 
 
Iaf dagen igår var swesome :D vi hade No och prov i So första sedan va det lunch och rast Anton P försökte spruta vatten på mig men som tur var Missade de! Sen tog Anton och Ludde framme brandsläckaren och siktade mot mig haha så jag sprang in i vårat omklädningsrum, men när jaag skulle ut höll Ludde i dörren så jag inte kom ut! Sedan fick jag, Ludde, Zacke och Anton hallen själva helt swesome :) dressyrträningen gick sådär! Hade chiquita! 
 
Dagen idag var lika grym den! Finaste bästa Amanda hade ju kommit hem fån Aruba :D så kul det var att få se henne igen! Har värkligen saknat henne! Så trist när hon inte är i skolan! Men men vi hade iaf So, Sv och matte första sedan svar det rast då jag spela fotboll :D jag, Ludde och Jacob mot Zacke, Anton F och Morgan. Va kul :) sen va de bild sista. Sen vare bara hem och äta, mocka och sedan kom Jacob hem till mig så vi kunde fixa spellista inför vårat disco sov vi i 7A ska hålla i imorgon :) så hoppträningen blir inställd! 

Avbockad

Hejsan! ledsen för sen uppdatering.
I fredags va det ju hoppträning och jag hade Elvira.
Hon skötte sig bra tycker jag ända tills vi skulle galoppera, då började hon helt plötsligt bocka och när jag skulle driva på henne framåt hamnade jag i obalans och flög av! Men det gick bra som tur var! Men när jag hade suttit upp igen och fattat ny galopp började hon bocka ännu mer! hon bockade hela tiden varv på varv! Det är tur att man har sådan balans. Hoppningen gick iaf bra då hon hade lugnat sig :) haha sicken busponny!


RSS 2.0