Grymt segt...

Hej alla! Det var ett tag sen nu, kom hem från skolan för några timmar sen och ska plugga snart... Den här dagen har bara varit grymt seg och jag har knappt fått något gjort. Har varit grymt oseriösa lektioner om jag får säga det själv dels att humöret inte varit på den bästa sidan.
 
Var på gymmet igår med Zandra och Jonte som tog sin tid att gå igenom alla maskiner och visa oss hur vi skulle göra. Så grymt snällt av honom! Det blev mycket skratt haha så typiskt mig... Jag kan bara säga att jag skrattar åt allt!
 
Imorgon är det äntligen fredag! ska bli skönt att slippa skolan några dagar.


Dagen kunde inte ha slutat bättre...

Den här dagen kunde inte ha slutat bättre faktiskt :) har haft en helt okej dag i skolan, ridit finaste jacquard tillsammans med bästa Freja och fina Ior. Var jätte roligt och längtar redan till nästa gång :D haha Jacquard är ett riktigt matvrak men väldigt rolig och söt såklart :) när vi kom tillbaka till stallet åkte jag och Madde vidare till Roo gård för årets första ridlektionen på terminen. Fick min fina kille Bruno som var på väldigt bra humör idag. Han var en helt annan häst, flöt fram och var väldigt avslappnad och trivdes verkligen. Så är jätte jätte nöjd över vad vi presterade på lektionen.
Nyvretens Jacquard "Jackie, Jack jacken"
Son of a liar "Ior"
Büter's fardoe "Bruno"

RSS 2.0