Lyckan i går

Hejsan alla! Har inte hänt så mycket på sissta tiden. Har varit i Uppsala och köpt lite nya kläder. Osv... Igår var jag på igen ridning för Pia och jag fick rida min älskade pojke! Min fin Bruno! Vi hade en hopp övning. Bruno sköte sig bra tycker jag :) 
 
just nu gör jag typ inget.
 

dagens outfit

hejsan står och väntar på bussen. Härlig dag det ser ut att bli :) hade en hyfsad dag igår iaf ochatteprovet gick bra :) 

Video

Bruno och Dallas https://www.youtube.com/watch?v=2RKpy7C9gP8&list=UUTWoQXoGC966u_9BNB_h-4A&index=1
 
 
Jag och Elvira: https://www.youtube.com/watch?v=X-mFn6PEp-o&list=UUTWoQXoGC966u_9BNB_h-4A&index=2
 
 
 
Blåbärshoppning: https://www.youtube.com/watch?v=OQ0KcdZPiRI&list=UUTWoQXoGC966u_9BNB_h-4A&index=3
 
 
 
Misty: https://www.youtube.com/watch?v=rBBsgpY-hvM&list=UUTWoQXoGC966u_9BNB_h-4A&index=4

Vi får se hur det blir

Hejsan, vet att bloggen ståt stilla nu. Och det fins en anledning till att jag inte har skrivit något. Men vill inte ta upp det ännu! 
 
Under tiden bloggen ståt har jag ridit Misty regelbundet varje dag. Det har gått bra med henne. 
 
Jag har också tävlat med Crillan igen på blåbärshoppning i 2 klasser turen var tyvärr inte på våran sida. Fick stopp i båda klasserna tyvärr, men det kanske går bättre nästa gång. 
 
Skolan har varit seg i veckan men men. 
 
Tänkte också passa på att meddela er läsare om att bloggen kanske kommer stå stilla ett tag eller så. Vi får se hur det blir... 

Pass tre med Misty

Tjoo idag gick jag och Linnea upp kl 10:00 åt frukost sen gick vi ner till stallet och mockade och så. Sedan mockade vi lite i hagen och så tog vi in hästarna och gjorde i ordning de för ridning. Vi skrittade mest idag, travade lite men hon kändes väldigt stum i munnen. Sedan byte vi en lite stund så jag skrittade Panonia och LInnea Misty. Gick okej men sen byte vi tillbaka igen.
 
Igår var jag på Dressyr träning för Cajsa! Fick Crillan och det gick sådär... Vi skulle trav hoppa och så.

Bilder från i Måndags och igår

Jag och Elvira i Måndags innan hoppträningen. Bild tagen av Linnea http://nealucill.blogg.se/

Bild från kvällen på Misty.
Jag och Misty igår ♥
 
 
 
 
 

Pass två med Misty

Hejsan :) idag klev jag och Linnea upp kl. 08:30 åt frukost och borsta av hästarna. Jag tog ut Misty i gången  istället. Så hon stod där helt lös haha! Så sadlade vi och red ut i hagen på spåret vi påbörjade igår. Misty var arbetsvillig och låg inte så mycket i bettet idag :) i traven var hon lugn och stadig! Jag satt ganska lätt på henne för att inte studsa så mycket på hennes rygg. Sedan stog jag lite i lätt sitta och utan några problem alls rullade hon mjukt och harmoniskt in i en jätte fin lugn galopp! Blev så jäkla glad! Hon brukar alltid slänga sig in i galoppen! Men nu gick hon som en klocka och så mjukt att jag inte ens de två första stegen fattade att hon börjat galoppera! Så nöjd! Finna ponny! 
 
När vi var klara borstade vi av och släppte ut de i hagen! Sedan mockade vi, sopa, fyllde Hö och vatten. 

Hoppträning och ridning på Misty

Hej alla! Idag red jag och Linnea Misty och Palonia! Det gick jättebra! Misty var lugn och snäll i boxen! När vi skulle sadla ställde vi Misty i gången och det gick bra. Hon var ganska tung i munnen och hängde lite i bettet men efter ett tag släpet det :) jag och Linnea red upp ett fyrkants spår i snön ute i sommarhagen och så gjorde vi en stor mitt volt. Misty sköte sig jättebra tycker jag! Så är väldigt nöjd! Bilder och video kommer inom kort :) 
 
Igår va det bara att gå upp 8 och borsta på Misty eftersom Mike  (hovslagaren) skulle komma, sedan var det bara och mocka och så kom min bästa vän Linnea! :D så vi bar upp hennes saker och tog det lugnt. Sedan kom det lite gäster och så åt vi tårta och så eftersom Johan fyllde år :) sen åkte vi till Roo gård får hoppträningen. Jag fick Elvira! Eftersom vi var en halv timme för tidiga passade vi på att borsta på Bruno och Magic! Hoppträningen gick toppen! Elvira var pigg och glad! Haha bockade lite gjorde hon också. 

RSS 2.0