Bruno och Dallas

Hejsan alla fina som läser min blogg. Idag åkte jag till pappa men på vägen dit stannade vi till vid Roo går och tog hand om Bruno och Dallas ♥
 
Åh mina fin finaste pojkar eller "Ridskolans fin finaste pojkar" Började med Bruno, tror han blev lite förvånad över att jag kom på en "Torsdag" och pysslade med honom haha. Men inga sura miner för det inte ;) Han är så undarbar min fina pojke! Han verkade väldigt glad och tillfreds med omgivningen :)
 
Dallas då? Jodå det var bra med honom! Hörde honom på långa vägar redan från Brunos box pang pang och skrammel hördes då och då! Lika glad blev han när jag gav honom sin dagliga rykt :) Han är så mysig att hålla på med i boxen men också väldigt rolig eftersom han är så nyfiken på allt och alla :) Det spelar ingen roll om någon borstar på honom och en annan går förbi han utan att hälsa haha då blir han inte det minsta glad!
 
Dagen i stallet var iaf väldigt lugn och mysig med solskenet :) 
Bruno ♥

Dallas ♥

 
 
 
 
  

Dagens Dressyrpass

Hejsan.
Idag red vi barbacka på lektionen. Fick rida Crillan idag, och hon fäller ju inte lite päls just nu!
ramlade av två gånger också. Men det gick bra ;) det var kul iaf.
 
Imorgon åker jag till min älskade pappa! och så ska jag ta hand om pojken också :)
                    
Jag älskar dig
 
 

Dagen i sig!

Hejsan alla! Hade fult upp igår med sysslor eftersom jag och Adam var ensamma hemma så var det bara att pallra sig upp  kl halv 7 för att släppa ut hästarna, ge hundarna mat och sedan gå med dom en liten runda. Sedan var det bara att äta frukost, chilla vid tv för att sedan fortsätta dagen med att göra i ordning betfor till hästarna inklusive fylla på vatten i stallet, mocka, sopa och ge det hö i hagen. Sedan var det hundpromenad  2 kilometer och sedan lunch för mig och Adam. Sedan kunde jag bara chilla resten av dagen


 

Dagens sysslor : Gick upp halv 7 släppte ut hundar och hästar och gav det mat. Sedan ställde jag klockan på halv 10 eftersom jag var så trött. Sedan gick jag upp igen, åt frukost och gjorde i ordning betfor och nu är Jag och Adam hemma efter 4 Kilometers hundpromenad. Nej nu hinner jag inte blogga mer… Måste ner till stallet och mocka, fylla hö och se till att hästarna mår bra J ses och ta hand om er!


 


R.I.P Harry

Harry fick för några veckor sedan kolik och togs in på SLUs klinik i Uppsala vid två tillfällen. Kombinationen av bukhinneinflammation och tarmproblem var svårartad. Trots goda insatser från veterinärerna gick det inte att rädda Harry.
 
Harry var en mycket fin häst, och han är saknad med sorg i hjärtat av mer en 100 perssoner
 
 
Villa i frid finaste Harry
På trapalandas evigt gröna ängar
Hästarnas himmel

 
 
 
 

Skrutt ponny

Hejsan.
Red min ponny Misty idag för första gången på 4 månader. Anledningen till det är för att ridbanan och hagar varit igensnöade plus att jag har en del problem med henne. Men idag uppförde hon sig väldigt bra. Hon var snäll i boxen och stog stilla när jag skulle sitta upp. Men dock var hon spänd och väldigt stressad när jag red. Efter 20 min började hon slappna av lite grann men hon började bli svättig på halsen så red bara en halvtimme.
När jag kom in i stallet hade Palonia, vårat arab sto vänt upp och ner på hela boxen och kört värsta rockaden. Så fick ju lite och mocka. Hihi Misty var så söt när jag släppte ut henne! Då stannade hon precis innan öppningen, vände sig om och tittade storögt på mig tills jag gav henne en liten klapp på halsen.
 
 
 

Mainikyr

 
 

Bra dag

Hejsan alla!
Har varit en bra dag hittills, fått mycket gjort känner jag :) var ute i hagen idag hos ponnyn min och gick runt lite med grimma för att se om hon ville respektera mig idag. Det gjorde hon :) hon stannade, flyttade, backade och gick fram när jag sa till henne :) sedan tog jag av grimman och gjorde samma sak och hon både skritta och trava efter mig. Jag har också lagat middag till familjen idag. just nu tar jag det lugnt.


Fotboll, Hoppträning och en massa glädje

Åh vad lycklig jag blir när jag loggar in på bloggen! och så får man se 4 kommentarer. Det betyder så otroligt mycket för mig och ni är alltid välkomna hit till min blogg :) Ett stort tack till alla er fina läsare som kommenterar där ute i världen.
 
Till er läsare:
Vad skulle ni vilja veta mer av?
Skulle ni vilja ha en frågestund till mig här på bloggen?
Skulle ni vilja ha någon typ av veckans häst där jag lägger upp några bilder på ponnyer\hästar med nummer, som ni sedan röstar fram?
Det känns verkligen kul och det är ju kul om läsarna också får vara med och komma med förslag. Vad tycker ni?
 
Över till dagen :)
Idag har jag verkligen haft en toppendag :) So, Sv och Eng första timmarna i skolan. Sedan var det rast då jag som vanligt nu för tiden spelar fotboll med killarna i 9:an supper kul är det :) Jag var med Ludde och Hampus mot Anton, Zacke, Johan och Oskar. Haha lite ojämna lag men det var kul iaf :)
Sedan var det idrott då vi körde fotboll med klassen! Haha grymt kul och träningsvärk på det haha. Måste verkligen börja träna konditionen :p Sedan var det slöjd sista.
När jag kom hem var det bara raka vägen till Roo gård för hoppträning. Fick D-ponnyn Elvira. Det gick verkligen jättebra, Elvira va en helt annan häst! Elvira är en ponny som i vanliga fall är väldigt svår att hitta gaspedalen på. Det är ytterst sällan man får henne att gå så här bra. Blev så glad över att hon trivdes med situationen och bjöd främåt mot hindrena. Duktiga ponny!

 
 
 
 
 
 

Ett snabbt inlägg om dagen!

Dagen i skolan har varit lugn, har fått ta det lugnt och skippat de tre första lektionerna fram till lunch då fotbollen väntade :D Haha! ganska roligt, Zacke och Hampus ställde sig i mål medan jag var ensam ute på planen mot Ludde och Anton P! Haha, hade ju inte en chans! sedan kom ju Anton F, oskar och Johan.
 
Imorgon Väntar ännu en skoldag och Dressyrträning för Cajsa på Roo gård.
Fast det kommer kännas rätt tomt i skolan nu då min fina vän Amanda rest till Aruba i två veckor :/
Och jackob va ju inte  i skolan idag och imorgon ska han ju till Kvisthamra på skolmästerskap så blir lite forever alone en dag till.
 
Uppdaterar ev på Torsdag om Dressyren och skolan kanske! Ta hand om er så länge :)
Amanda med vårat Arabsto Palonia
 
 
Gammal bild!

En helt okej dag

Har varit en helt okej dag i skolan. Klassråd första timmen, No och Musik.
Sedan lunch och rast då jag, Anton och Oskar spelade fotboll. sen va det bara So och Språk.
 

Vad har hänt i veckan?

Hejsan! Vet att det är försenade inlägg här på bloggen igen!

Måndag, Var hemma från skolan.

Tisdag, hemma från skolan.

Onsdag, Åkte till skolan som vanligt igen. Sedan var de Dressyr träning på Roo, Fick Veneto och det gick bra. Vi jobbade vidare på skänkelvikningar.

Torsdag, Eget arbete i skolan.

Fredag, Hoppträning på Roo! Jag hade Elvira och det gick jättebra. Hon gick framåt och jag hade bättre balans. Efter passet borstade jag Bruno och putsade på hans träns sedan åkte vi hem och titta på tv.

Lördag, KM Dressyrtävling på Roo gård! Jag var där och titta och hjälpte till, Vinaren blev Sara och Dallas När tävlingarna va slut borstade jag på Bruno och hjälpte Peder med insläpp av hästarna och ponnyerna. Jag tog Xante och Mon Ami själv medan Peder gick och hjälpte de andra. Sedan tog jag Natte och Skrållan. Sedan bytte vi ute täckena mot stalltäckena. Jag bytte på Skrållan, Miramis, Dixie, Mon Ami Xante och Samba. Sedan soppa jag stallen och åkte hem.

Söndag, Idag har jag varit till Roo igen för att ta hand om Bruno, men Amanda hade honom på Pias lektion så fick vänta till efter. Vart lite chockad när jag såg att Dallas var med i den gruppen. Jag vill också rida Dallas L Men jag är för kort än så länge! Önskar jag va längre, men inte för lång! Vill ju fortfarande kunna rida D-ponny. Men vill iaf bli så lång så jag kan rida häst också. Det skulle vara en mardröm om jag växte ur Bruno!


 


Häst och ridning

Inledning.
Har du ridit..
[x] A-ponny
[x] B-ponny

[x] C-ponny

[x] D-ponny

[x] Liten storhäst

[x] Storhäst

[] Islandshäst
 
Har du töltat? Nej.
Vilken är din favorithäst? Bruno och Dallas
Vilken färg är det på dina ridbyxor? Svart
Rider du alltid i säkerhetsväst? Nej.
Har du egen häst? Nej..halft min
Har du haft egen häst? Nej.
Har du haft en häst på foder? Nej
Har du en medryttarhäst/sköthäst? Ja en sköthäst

Har du haft en medryttarhäst/sköthäst? Nej men har en sköthäst nu.

Rider du i ridstövlar, shortchaps eller ridskor? Ridstövlar.

Hoppning.
Höjder.
Vad är det högsta som du hoppat? 75 cm 
Vad är det högsta som du tävlat? 40 cm 
Högsta oxern? 75 cm 
Högsta räcket? 75 cm 
Vilken är den största hästen du hoppat? Bruno 
Och den minsta? Mosses 
 
Tävling.
Har du tävlat hoppning? Ja en clear round
Har du ridit blåbärshoppning/ridskolehoppning/pay & jump? Nej.
Har du vunnit en hopptävling? Nej.
Har du kommit tvåa? -
Har du kommit trea? -
Har du blivit utesluten? -
Har du blivit felfri? Ja
Har du någon rosett hemma? Ja från Clear round
Har du tävlat hoppning i lag? Nej
Hur gammal var du när du tävlade hoppning första gången? 14
Vilken häst satt du på? Crillan
Tävlar du hoppning i kavaj? Nej
 
Annat.
Vilken häst hoppar du helst? Bruno eller Vento
Vilken häst avskyr du att hoppa? Crillan
Vad är dina mål i hoppningen? Att ha en bättre följd och balans över hindren. 

Dressyr.

Nivåer/Höjder.

Vad är det svåraste programet du ridit? Jag har aldrig tävlat.

Vad är det svåraste du tävlat? Har aldrig tävlat.

Vilken är den största hästen du ridit dressyr på? Samba

Och den minsta? Eirwen Harvey

 

Övningar.
Du har ridit i...
[x] Skritt
[x] Trav
[x] Galopp
[x] Skänkelvikning/sidvertsrörelse
[/] Öppna
[/] Sluta
[ ] Piaff
[ ] Passage
[ ] Galoppiruett
[x] Samlad galopp.
[x] Ökad galopp

Tävling.
Har du tävlat dressyr? Nej.
Har du ridit lingondressyr/ridskoledressyr? Nej.
Har du vunnit en dressyrtävling? Nej.
Har du kommit tvåa? -
Har du kommit trea? -
Har du blivit utesluten? -
Har du någon rosett hemma? Nej.

Har du tävlat dressyr i lag? Nej.

Hur gammal var du när du tävlade dressyr första gången? Har ej tävlat.

Vilken häst satt du på? -

Tävlar du dressyr i kavaj? - 

 

Annat.
Vilken häst rider du helst? Bruno och Veneto
Vilken häst avskyr du att rida dressyr på? Elvira,  Magic, Dixie och Chiquita
Vad är dina mål i dressyren? Komma så långt jag vill & kan!
 

 

 


Lite kul grej

Hur högt har du hoppat?

Vad är de högsta du hoppat med A ponny? 30 cm
Vad är det högsta du har hoppat med B ponny? 50 cm tror jag 
Vad är det högsta du har hoppat med C ponny? 75 cm
Vad är det högsta du har hoppat med D ponny? 75 cm
Vad är de högsta du hoppat med häst? 35 nåt
Vad är de högsta du hoppat barbacka? 40 cm
Vad är det högsta du har hoppat utan stigbyglar? 75

Vilken?
Vilken häst är roligast att hoppa? Bruno och Veneto  
Vilken häst är lättast att hoppa? Skrållan och Lianne haha  
Vilken häst är svårast att hoppa? Crillan!
Vilken häst är piggast i dressyr? Crillan tror jag 
Viken häst är piggast i hoppning? Crillan och Bruno 
Vilken häst är latast i dressyr? Elvira, Magic och Kalle
Vilken häst är latast i hoppning? Magic
Vilken är den bästa hästen i hoppning? Keppy när hon fans. Anars Bruno, Veneto och Rommy
Vilken häst är den bästa i dressyr? Bruno, Veneto och Picko  

Jag har:
En egen häst [\] Halft min
En foderhäst [] 
En medryttarhäst []
Ridit barbacka [x]
Ridit utan stigbyglar [x]
Ramlat av en häst/ponny [x]
Ramlat av en häst/ponny på ett hinder [ ]
Ramlat av en häst/ponny mer en 5 gånger [x]
Gått omkull med en häst [x]
Gått omkull och sedan blivit trampad av en häst [ ]
Brutit någonting i samband med att du har trillat av en häst/ponny [ ]
Ridit ut barbacka [x]
Ridit ut utan stigbyglar [x]
Ridit ut ensam [x]
Tävlat hoppning [ ]
Tävlat dressyr [ ]
Hoppat clear round [x]

Vad väljer du?
Hoppning eller dressyr? Dressyr 
Rida ut två eller i grupp? Det beror på 
Gymkana eller en hopplektion? Vet inte  
A/B ponny eller C/D ponny? D-ponny 
En häst som är 153 cm eller 165 cm? 153 cm
En häst som är 160 cm eller 170 cm? 160 cm


Försenade uppdateringar!

Fredagens hoppträning förra vecken: Tyckte inte det gick så bra.
 
Lördagen förra veckan: Åkte in till åkersberga och köpte en ny tröja till Ronja och godis till Bruno
Sedan åt vi Pizza och kolla på tv på kvällen.
 
Söndagen förra veckan: Åkte till stallet och tog hand om Bruno!
 
Onsdag: Dressyrlektion för Cajsa
Hade Crillan och det gick bra :) vi övade på skänkelvikningar
 
Fredagen!
Det var en rolig dag i skolan förutom att en olycka inträffade nere på låg\mellanstadiet!
På lunchrasten hade de glömt låsa dörren in till idrottshallen! så jag gick och sa till Hampus och Anton F. Det roliga var också att läraren inte va där under hela rasten så vi kunde spela ända tills våran lektion började!
CL och Anton P kastade upp en sko i taket och fick ner en boll :) Så Jag, Hampus och Anton F körde lite passningsspel innan vi började spela match :)
Angående olyckan var det en flicka i 4:an som enligt den informationen jag fick hade slagit huvudet i backen och fått en kraftig hjärnskakning.
Så en helikopter kom in på gården och fick hämta henne. Hon fick röntgas och så, rutinkoll men det är bra med henne nu :)
 
Igår: Igår va jag på fest hos Linnea,det va kul! vi blev bjudena på tacos och kollade på melodifestivalen.
 
 
 
 
 

En galen hopplektion för Annika

Hejsan! har just ätit osv nu efter en galen, läskig, rolig och äcklig hopplektion för Annika!

Vi skulle börja med att hoppa en 3 kombination på långsidan vid läktare.

Sedan la vi till en ny bana. då skulle vi komma in på kombinationen, men bara hoppa två av hindren för att sedan svänga ut upp mot en oxer på 75 cm säkert 25-30 cm bred?

Efter de la vi till ytligare att hoppa en bred oxer som kändes så äckligt stor! Som va ca 74 cm och kändes som 40cm bred! men den kanske bara va 25 nåt! Sedan efter Oxern skulle vi komma in på det tredje hindret i kombinationen för att sedan styra mot en annan oxer vi red ungefär som en halv måne eller vad man ska kala det.

Det näst sista svåra, läskiga och galen momentet va att hoppa i höger varv in i 3 kombinationen men bara de två första hindren skulle hoppas för att sedan komma på oxern och göra en mycket skarp sväng in på det första hindret på själva kombinationen! shiit fattar inte hur jag lyckades! men det va på något sätt att det gick av sig själv! Jag tänkte knappt utan bara styrde! Så det va bara att håla en stadig ytter tygel, på med skänkeln och leda med inne tygeln! för att sedan hoppa det mittersta hindret i kombinationen, och ut på oxern och sedan samma sak efter den en skarp sväng och in i kombinationen.

Vi avslutade med en enkel två studs :)

Hopp banorna!
 

 
 
 
 
 

Fina hästar och Ponnyer!

5-åring e: Nabab De Reve
Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Hoppning  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2008 
 
Nabab De Reve -Hinult (Narcos)170cm.
Helt fantastisk häst med alla kvaliter
man kan önska sig. Lättriden och känslig trots sin storlek.
Hoppar med
fantastisk teknik och scoop. Detta är en häst för dig som satsar på de högsta
klasserna.
 
Super snäll och trevlig i all hantering. Inga olater. 100% sund och frisk.
Rötgad U.A. Tävlad 1-m hoppning. Klar för större uppgifter så som kval till
Falsterbo. Finns i Helsingborg.
 
Pris   120 000 kr

Valack f:00 e: Akribori *Ridskola*
Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2000  
En helt super snäll och stabil häst för dig som både vill hoppa och rida
dressyr!
Han kan riodas av alla och äe mtcket trevlig i all hantering.
han är 161 cm men bär upp större ryttare utan bekymmer.
Han står ännu iHolland, men transport kan ordnas av oss.
Han skulle vara den perfekta hästen för mor dotter eller ridskola!!
1-års bytesrätt till ridskola 6.månaders bytesrätt till privat fler hästar
finner ni på hemsidorna: www.horses4sale.n.nu www.jumpinghorses4sale.n.nu
Pris  35 000 kr
Charmtroll e.Quidam de Revel eu. Utrillo
Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Hoppning  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2006 
Namn: Bonito
 
Val. e.Quidam de Revel eu. Utrillo. ca 170cm född 2006. Är ens bästa vän med
stor egen personlighet. En häst med stor kapacitet i både hoppning &
dressyr, som kommer att gå väldigt långt i framtiden.
Tävlad upp till 115 i hoppning Bara tävlad en gång i dressyr, pga. mitt
ointresse, men tränad regelbudet för dressyrtränare. Filmen är gjord 14/11-12
Finns även hoppfilm ifrån pay & jump i Trollhättan den 27/1- 2013. första
"tävlingen" för säsongen, Som man gick felfri i båda klasserna Ring gärna för
mer info.
 
Pris   150 000 kr

Kvalitetsponny med mycket charm
 
Tycker det är en fin Ponny!
Typ: C  -  Inriktning: Dressyr  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2001
Namn: Firefox  
 
Då vår dotter, Joy, lämnar C-ponny för att mer och mer gå över på storhäst är
det dags att sälja Firefox.
Han är en maxad C-ponny e: Carolinas Foxglove u:
Dorisse ue: Ceylon.
Foxen har 3 stora, fina och taktmässiga gångarter med
mycket charm och utstrålning. Han är väldigt vacker och är snäll i all
hantering. Mycket tävlingsvan med starter även internationellt.
Han har
placeringar upp till MsvB hoppning, så det kan han, men är aldrig startad i
dressyr där vi verkligen tror att han kan bli hur bra som helst. Han får lovord
i dressyrarbetet av flera etablerade både hopp- och dressyrtränare.
 
Foxen är helbror med FRANS JÄGER som tog en fin 6:e placering i årets inomhus-SM
i hoppning i Borås och som dessutom själv under tidigare ryttare gått
FEI-dressyr.
Foxen är stor i sina rörelser och kräver en ryttare med
”vuxen-ridning” för att komma till sin rätt.
Foxen är vet.besiktigad 15
oktober utan anmärkning.
 
LA/MsvB
Pris   120 000 kr
Se hit!
Typ: D  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 2002
Namn: Mira II
 
New Forest sto, e; Skattegårdens Miramis RNF ue; Åstratorps Mowitz RNF. 146 cm i
mnkh.
Lätt i all hantering!
Startat LB dressyr på 65%. Har ej startat
någon hoppning pga ryttarens ointresse, men hoppar 1 meters banor hemma. Tränas
regelbundet för tränare.
Säljes pga övergång till stor häst.
 
All utrustning ingår, utom sadel som kan köpas till.
 
Priset går att diskutera.
LB hoppning och LA dressyr.
 
Pris  42 000 kr
Ädelt Connemarasto
Typ: C  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 2001  
 
Hon är ett connemarasto född -01, 137 cm, e. Rolls Royce. Guldbelönad på
utställning med 40 p och avelsvärderad. Kanske något för den
avelsintresserade?
 
Det är en trevlig och stabil ponny i all hantering så som skoning, lastning,
klippning, vet. besök mm. I ridningen är hon välutbildad, har lagom motor och är
så pass välvillig och snäll att hon passar både den rutinerad som den
orutinerade, om där finns hästvana föräldrar som backar upp.
 
Hon tränas regelbundet i både hopp och dressyr och är tävlad lokalt med
placeringar i både grenarna.
 
Hon har varit med om det mesta: terrängträning, galopp på Jägersro, miljöträning
med polisrytteriet, simmat i havet, diverse maskeraderhoppningar, kadriljer,
luciatåg, hubertusjakter m.m. Hon tar det mesta med ro!
 
Kan även stå själv både ute och inne, fungerar med alla hästar och sköter sig
exemplariskt på nya platser.
 
Gabby har blivit regelbundet genomgången av hovslagare, massör och tandläkare
och har aldrig varit skadad så länge vi haft henne.

I priset ingår all utrustning.
 
filmer finns om ni söker på emelie870702 på youtube
 
Hon lånas ej ut.
Priset går att diskutera med rätt hem!
LA dress, LC hopp
 
Pris  60 000 kr
FANTASTISKT TILLFÄLLE
Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2002  
 
En toppen häst till ett kanonpris. Snäll i all hantering så som skoning, lasta,
tvätta. Välutbildad inom både hoppning och dressyr.
 
LA/120
Pris  39 000 kr
Din nya tävlingskompis?
Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Hoppning  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2002
Namn: Rolex
 
Söker du en ambitiös och arbetsvillig häst att träna och tävla med?
 
Rolex har kapacitet att hoppa de större klasserna men även gångarterna
att starta de medlesvåra klasserna i dressyr.
 
Han har gått felfritt med placering i sina starter i 1.20 och är startklar nu
för 1.30. Han hoppar gärna och med stort ett självförtorende och
försiktighet.
Han är utbildad msv dressyr och är i dagsläget startklar för Msv:C.
 
Rolex vill komma till en satsande ryttare som rider mjukt och har en god
ryttarbalans som kan ta tillvara på en häst med mycket kapacitet.
 
Snäll i all hantering och som en hund att ha med på tävling. Lastar sig själv
och snäll att sko, klippa, tvätta osv.

Har opererat lös benbit i bakknä som 4-åring men har sedan dess inte haft några
problem. Regelbundet kollat av veterinär.
 
Står idag i träning hos MiltonHorses (Rebecca Milton) i Björklinge.
 
Pris   110 000 kr
Säljes/Bytes
Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Dressyr  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 2000  
 
Sto - 00 e: Weltman, ca 168 cm. Utb LB/LA dressyr. Säljes eller bytes mot häst
passande lektions verksamhet, kat d eller mindre storhäst. Även dräktigt hbl sto
kan vara av intresse. Utan byte kan pris disk vid snabb okpmpl affär.
 
Pris  45 000 kr
Underbar Läromestare!
Typ: C  -  Inriktning: Dressyr  -  Kön: Hingst  -  Födelseår: 1997
Namn: Woldhoeves Colorado 
 
Denna unika ponny har vinster och placeringar upp till L A och Msv B på
nationell nivå med en elvaårig ryttare. Han var också med i den finska laget i
NM-2012.
 
Tyvärr har ryttaren vuxit ur honnom och vi måste sälja Colo, som han kallas
hemma. Colo har lärt mina båda dötrar hur man rider dressyr – han gör med
lätthet bytena i vart tredje steg, halva piruetter, öpna och sluta i trav och
galopp..

Han är alltid på god humor och jättesnäll på alla sätt. Han älskar att tävla och
visa upp sig, Han sköter sig exemplariskt på meetings. Långa skogsturer är inga
problem, han bryr sig varken om älgar, vildsvin eller skogsmaskiner.

Ponnyn är självständig, Frisk och sund med ett toppenpsyke. En fantastisk
läromästare för dig som satsar på att tävla bland eliten.
 
Colo är godkänd för avel i Tyskland och i Finnland.
Pris diskuteras med rätt köpare.
FEI - Msv B +
 
Pris   345 000 kr

INTERNATIONELL FEI PONNY, sänkt pris!
Typ: D  -  Inriktning: Dressyr  -  Kön: Hingst  -  Födelseår: 1998 
Namn: TOOKWINO  
 
Tookwino är en mycket flott internationell dressyr ponnyhingst, 145 cm. Han är
super snäll och okomplicerad i all hantering och är nog ej själv medveten att
han är en hingst. Har gått i norska landslaget både EM och NM.
Tookwino har fina, elastiska gångarter och är mycket enkel att rida.Han är
självgående och har en härlig framåtsandan. Han har super trevligt temperament
och är okomplicerad i alla lägen.
 
Han har fantastisk utstrålning och är en mycket ambitiös ponny som fortfarande
utvecklas och blir bättre och bättre hela tiden.

Tookwino är en mycket flott internationell dressyr ponnyhingst. Han är super
snäll och okomplicerad i all hantering och är nog ej själv medveten att han är
en hingst.Har gått i norska landslaget både EM och NM.
 
Tookwino har mycket fina elastiska gångarter och är mycket enkel att rida. Han
har mycket trevligt temperament och är okomplicerad i alla lägen.
Ytterligare information på hemsidan.
 
Pris   150 000 kr

Supersnällt D-Ponnysto med god Energi
Typ: D  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 2000 
Namn: Friss  
 
Frisk, glad och trevlig ponny som är lätt att sko, lasta, hantera och sköta om,
helt underbar och väldigt vacker.
Pigg och framåt i ridningen utan att vara
het. Arbetsvillig och trivs bäst med en uppgift. Hoppar alla typer av hinder
utan att tveka. Startad Pay and Jump 80 och 90.
Kan ridas både i grupp och
ensam utan problem.
Säljes ej som första ponny, men kommer att bli en
kanonkompis till dig som har ridit ett par år.
Viss utrustning medföljer.

Utprovad sadel finns att köpa till.
 
Hemmet är mycket viktigt!!'
 
Pris  38 000 kr
 Titta!
Typ: C  -  Inriktning: Hoppning  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2009 
Namn: Nighthawks Boomerang  
 
Unikt tillfälle att skaffa en tävlings ponny att utveckla och forma själv! 1.33
i mank.
 
Säljes eller ut på foder! Ring för mer info kan även skicka bild via mms!
 
Missa inte denna chans för en riktigt hoppglad ponny!
 
Pris  12 000 kr
 Perfekt junior/YR häst
Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Hoppning  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 2001
Namn: Ulexa 
 
Skimmel sto 12 år efter Odermus R x Julius(Voltaire), 172 cm i mkh. Rutinerad
häst med bra resultat upp till 1.50 m, hoppade bl.a. finalen för 7-åriga hästar
i Lanaken, och var andra placerad i GP i Arezzo och Moorsele. Ett sto med mkt
kapacitet som är lätt att rida på hinder och super försiktig!
Hästen står i
Holland, men vi ordnar givetvis med transport om så önskas.
 
Pris   300 000 kr
Världens bästa ponnykompis!
 
Ps! Lägg märke till att ponnyn står på Roo gårds stall plan på bilden!
Typ: D  -  Inriktning: Hoppning  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 1995 
 
Piggt och framåt ponnysto, 144 cm. Passar mycket bra för hoppning lättare
klasser. Har vinster och placeringar tom. LA (110cm) i hoppning. Medusa är ingen
direkt nybörjarhäst då hon är mycket energisk. Lämplig för tonåring (eller liten
vuxen) med hästvana. Helt okomplicerad i all hantering så som, lastning och
skoning. Hon är fullttrafiksäker. All utrustning ingår.
Säljs då ryttaren fyllt 18.
Vuxna ombeds maila eller ringa.
 
LA hoppning
 
Pris  15 000 kr
 
 
 
 
 
 

Stallet snart

Hej åker snart till stallet för att ta hand om buspojken min :)
Sen så ska jag försöka ta lite bilder på anläggningen till projektet jag och Jacob ska bygga.
Hörs sen kanske :)

Happy birthday

Grattis till världens bästa Harry!
19 år!

 
 
 

RSS 2.0