4-5 år tillsammans!

Nu har det snart gåt hela fyra eller om det är fem år sedan du sate hoven i stallet! Och jag lärde känna en underbar vän!

Du har ställt upp för mig så otroligt mycket trots att du bara är en fyrbent varelse. Men det spelar ingen rol! Du är men bästa vän och jag älskar dig så sjukt jävla mycket! Vi har tillsammans tagit hand om varandra och byggt upp ett starkt förtroende!

Jag liter på dig och det hoppas jag att du också gör. Du har hjälpt mig att förstå, hjälpt mig att gå rätta vägen och skita i folk som bara försöker trycka ner en osv.

Du är en san vän och det har du alltid varit! Det bara är så, du är en häst och även en vän!

Det finns så sjukt mycket att berätta om den här Ponnyn!

I början av året fick Bruno stå uppe i kulles en månad tror jag. För slutmätning och för att få villa sig!

Men trots att han stod där kom jag för att han inte skulle känna sig ensam och övergiven, det märktes i hela honom att han va lite ensam så glad blev han iaf när jag kom J

När vi två va små, och när du kom in i mitt liv hade jag en dröm. Drömmen va att jag en dag skulle få rida dig. Och den blev tillslut san i somras Söndagen den 25 juni. Det va då det hände, Då klev jag upp i sadeln på min finaste! Det va helt underbart! Tillsammans red vi dressyr, Hoppade 75 cm bana, red ut, red barbacka och red ut tillsammans med Linnea på snitseljakt in i skogen och runt hela gården :D

Just nu har jag fåt rida dig 3 gånger sen lägret och om man slår ihop gångerna från lägret har jag ridit dig 14 gånger. Och vi hoppas på ännu fler!

Och jag hoppas på flera fina år tillsammans med dig Bruno J Det går inte med ort att beskriva hur lycklig jag är över att jag har honom, hade aldrig klart det utan dig! du är allt jag behöver i denna värld och Jag kommer alltid finnas där och ta hand om dig precis som du gjort för mig de här åren som gåt.

Tillsammans klarar vi allt! Tills döden skiljer oss åt, då förlorar jag dig, har jag förlorat allt hopp!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0