En galen hopplektion för Annika

Hejsan! har just ätit osv nu efter en galen, läskig, rolig och äcklig hopplektion för Annika!

Vi skulle börja med att hoppa en 3 kombination på långsidan vid läktare.

Sedan la vi till en ny bana. då skulle vi komma in på kombinationen, men bara hoppa två av hindren för att sedan svänga ut upp mot en oxer på 75 cm säkert 25-30 cm bred?

Efter de la vi till ytligare att hoppa en bred oxer som kändes så äckligt stor! Som va ca 74 cm och kändes som 40cm bred! men den kanske bara va 25 nåt! Sedan efter Oxern skulle vi komma in på det tredje hindret i kombinationen för att sedan styra mot en annan oxer vi red ungefär som en halv måne eller vad man ska kala det.

Det näst sista svåra, läskiga och galen momentet va att hoppa i höger varv in i 3 kombinationen men bara de två första hindren skulle hoppas för att sedan komma på oxern och göra en mycket skarp sväng in på det första hindret på själva kombinationen! shiit fattar inte hur jag lyckades! men det va på något sätt att det gick av sig själv! Jag tänkte knappt utan bara styrde! Så det va bara att håla en stadig ytter tygel, på med skänkeln och leda med inne tygeln! för att sedan hoppa det mittersta hindret i kombinationen, och ut på oxern och sedan samma sak efter den en skarp sväng och in i kombinationen.

Vi avslutade med en enkel två studs :)

Hopp banorna!
 

 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0