Stallet

Hejsan har kommit hem från stallet nu.

Va där och tog in Bruno och borstade på honom. Han kändes lugnare och mer avslappnad idag. Kändes skönt för honoms skull! Han är ju fortfarande hallt :( och det märks att ingen rider honom nu! Han blir helt till sig när man kommer. Särskilt i fredags när jag tog hand om honom. Han krafsade mer en vanligt och han tittade på mig hela tiden. När jag skulle gå kollade han på mig med den där bebi blicken bara han kan göra! Han får mig alltid att känna mig så dum då! Den där blicken som han gör... Han ser ju så liten, oskyldig och missnöjd ut när han gör så! Det är då man får den där känslan att man bara inte kan släpa, och gå ifrån honom. Min fina bus pojke! vet precis vilka trick som behövs för att vinna all uppmärksamhet från mig.

Tillbaka till idag. Jo jag tog ju som sagt in honom och pysslade om honom, Han var nöjd och lugn. Kollade av hans ben och han kändes inte lika varm som sist, så hoppas på att det blir friskt snart :)

Jag skulle så gärna vilja ta en promenad med honom runt gården så han får röra på sig. Tror han skulle bli lite gladare då och må bättre, än att stå i en box och inte kunna få komma in i ridhuset och arbeta på grund av skadan.

Vet faktiskt inte om jag tänker helt fel nu, är ju trots alt inte så bra på det här med "halta hästar" Men får en känsla av att han skulle tycka det va iaf lite skönt att få röra på benen, eller kanske få gå runt lite i ridhuset lös och bara få arbeta hjärnan lite. Går bara lite efter min "självkänsla" nu! Frågade också Peder efter ett bogskydd igen! Bruno har nämligen börjat få märken efter täcke igen så han skulle behöva ett bogskydde. Peder sa att han skulle plocka fram ett. Träffade på Freja på väg till bilen och växlade några ord också :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0