Vad har hänt under veckan?

Hej. Ja under veckan han det inte hänt så värst mycket.

Tisdag, åkte vår klass, 7B och 8b tror jag till Norrtälje på Skolbio, va urtråkig film! Men bättre en att sitta vid en skolbänk hela dagen! Vi fick iaf gå på stan en halv timme efter bion :)

Onsdag, dressyr på Roo! Fick rida ponnyn Elvira för första gången. Kan säga att det är en ponny man absolut inte får något gratis av! Henne får man allt jobba med och efter mycket jobb och drivning fick jag allt henne att lossna och gå i form :)

Fredag, hade en hyfsad dag i skolan! Körde basket och fotboll på idrotten och fast en att jag verkligen inte gillar fotboll va det kul iaf. Åkte till pappa och hade kvälls mys framför tv.

Idag hade jag hoppträning på Roo, tog hand om Bruno inan lektionen började. Jag fick ha Crillan idag, gick väll sådär eftersom hon är så otroligt stark och tycker att hoppning är så roligt!


Video från tävlingen med Crillan

https://www.youtube.com/watch?v=bVSM2lPITH0&list=UUTWoQXoGC966u_9BNB_h-4A&index=1&feature=plcp

Rommy och Magic

Hej, hoppträningen på Roo idag gick bra.
Rommy gick jättefint på uppvärmningen, va dock lite feg idag och tyckte alla hinder va lite läskiga, men med lite stötande från mig hoppade han tveksamt över.  Magic va lite olydig idag och slängde av en stackars tjej, så när jag hade hoppat min runda med Rommy fick hon hoppa honom istället för Magic. Rommy hoppade snällt och lydigt med henne vilket känndes bra :)

Jag och Crillan Idag

Bilder från tävlingen pappa fotade!
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min första hopptävling :D

Hej alla fina! Idag blev de upp halv 7 och hämta Amanda kl 08:00 för att sedan åka till Roo gård för min allra första tävling!
Vi började göra i ordning Crillan så hon blev fin :) sedan gick vi banan som va 7 hinder. Va ganska nervös då! När vi hade gått färdigt sadlade jag Crillan och gick ner till fram ridningen. Crillan lyssnade och gick fint där. Sedan skulle vi upp till banan för att rida igång för Cajsa i trav och galopp, även där sköte hon sig :) när de va klart va det bara och ställa sig i ett hörn och vänta på sin start. När de tre före mig hade hoppat va det min tur! Allt gick super och jag tog mig igenom banan felfri och fick en rosett :) duktiga Crillan!


Tisdag, onsdag och torsdag !

Hej alla! Har slarvar lite med bloggen nu igen!

I Tisdags hade vi må bra dag, vi vart indelade i grupper och vi började i idrottshallen med lite olika aktiviteter. Sedan va vi i spanska salen och gjorde lite andra saker osv...
Sen körde vi blink leken och tidnings leken i en annan sal.
På lunch rasten satt jag och Amanda i cafeterian och lyssnade på 1D! Sedan skulle jag hjälpa till att sätta upp sargen eftersom jag är med i Elevrådet!
Sedan va de spökboll turnering, vår klass förlorade alla matcherna :/ trots att vi slog ihop 7a och 7b mot 8A!


På onsdagen hade vi No första timmen! Då sprängde vi ballonger med eld och väte gas! Sedan hade vi So, lunch och rast. Då satt vi i cafeterian.
På kvällen åkte jag till Roo för dressyr träning för Cajsa, jag fick Vineto och det gick jättebra.

Igår på lunch rasten va det skit kul! Danne och Jacob va skit rädda för Lina och Emilia. Så då gömde de sig i cafeterian och så kommer Danne och har inte en aning om att de är där haha! Så när han får syn på de gör han värdens min! Sedan kommer Jacob och fan vad kul de va! På HKK hade vi nya grupper så jag, Amanda och Linnea va nu. Och vi gjorde pizza som blev jättebra.


Godnatt...


Helgen hos pappa <3

Hejsan! Va hos pappa nu i helgen! Ska sova snart men innan de ska jag berätta om hoppträningen idag och lite om helgen.

Jag fick hoppa Rommy idag, jag tycker det gick bra med tanke på att det va andra gången jag hoppade honom! Vi hoppade fyra hinder i följt, de va kul. Och Rommy sköte sig bra :)
Tog hand om Bruno och hälsade på Dallas en sväng innan träningen.

I fredags när pappa hämtade mig åkte vi och köpte godis osv! Sedan åkte jag hem och byte om och åkte till stallet och tog hand om bus killen! "Bruno" och lille man "Dallas" jag hjälpte också Gunilla med att mocka ponnystallet och lite små fix.


Gamal bild!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2946965/images/2012/pic_50a01d97e087c3779ce5caad.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2946965/images/2012/pic_50a01d97e087c3779ce5caad.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2946965/images/2012/pic_50a01d98e087c37741eba4bc.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2946965/images/2012/pic_50a01d98e087c37741eba4bc.jpg" class="image">


Trött...

Så jävla trött... Har eng nu ett prov dessutom åhhhh! Vill fan sova!


One Directione blogg!

Hej allihopa, siter i skolan nu jao.
Kollar en One Direction blogg som är grym!
 
 
1
Harry <3
Luis <3
 
Liam
 
 Niall
 
Harry !!!!!! <3 <3 <3
 
 Luis
 
Så söt!
 
 Aww!! <3
 
 <3
 
 Niall
 
 
 
Liam!
 
Läs Bloggen nu!!!!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från Roo gård v.44 teoriveckan Dag (3) Hoppning!

 
 Miramis
 
 Orcus
 
 Miramis
 
Bruno och Magic
 
 Min älskling!
 
 Dallis!
 
 
 Du är fin du!
 
 
 ♥
 
 Du är så söt ♥
 
 Sara och Dallas
 
 
 
 
 
 
 
 

Glömde några bilder från dag (1)
 
 
 
Haha!
 
 Hihi Mon Ami :)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från Roo gård v.44 teoriveckan Dag (2) Löshoppning

 
Veneto
 
Bruno!
 
Natte
 
Miramis
 
Xante
 
Xante
 
Xante!!
 
Milo
 
Mon Ami
 
 Mon Ami!
 
 Mon Amie <3
 
 Milo!
 
 Dallas!!!
 
 Dallas <3 <3
 
 Mon Ami är trött
 
 Hihi Dallas!
 
Hahaha!
 
 Tequila!
 
 Tequila!!
 
 Tequila
 
 Tequila 110 cm
 
Natte 100 cm?
 
 Dallas 90 eller 100 cm?
 
 Dallas!
 
 Hahahahahah!!!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dressyr för Pia

Hej :D
kom ju på att jag skulle till Roo igår! så vart ju inte någon uppdatering tyvärr!
Red Veneto iaf, gick hyfsat bra dock känns han lite stel i ena sidan. Hästarna fick ju vaccin mot hästinfluensan så det kan ju ha haft med det att göra. Eftersom vi bara fick skritta och trava passade jag på att försöka få ordning på min sits som jag tycker gick ganska bra.

Bilder från Roo gård v.44 teoriveckan Dag (1) hästens betende och sits och inverkan

 
Samba är nyficken :)
 
Fina Dallas ♥
 
Dallas <3
 
Dallisen
 
Xante innan vi hade borstat honom!
 
Nu blev han fin igen!
 
Xante
 
Mys med Bruno <3
 
Älskling
 
 
Jag älskar dig!
 
 
 
Glad häst
 
Söta Dallas <3
 
Xante
 
Amy
 
Magic
 
El kalif "Kalle"
 
Evita
 
Christen suprce "Crillan"
 
Buter´s fardoe "Bruno"
 
<3
 
 
 
Skrållan
 
Jag och Skrållan
 
Puss på liten ponny!
 
 
Cajsa och Mon Ami
 
Hinner inte lägga upp fler idag!! men imorgon kommer bilderna från dag 2 och 3!
Ska även kanske berätta vad jag gjort och besvara lite frågor, hörs!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoppning på Rommy

Hej, jag och Linnea gick upp halv åtta och tog ut hästarna. Sedan åt vi frukost och tog det lugnt. När vi skulle ta in hästarna för ridning gick inget bra! De stack när jag skulle hämta de! När jag väl fick tag i Misty reste hon sig tre gånger och sprang runt! Tillslut kunde jag inte hålla i längre då hon rök till och jag tappade henne! Som tur va trampade hon inte på grimmskaftet när hon stack! Eftersom Misty inte lysande på mig över huvudtaget skrittade jag nästan hela lektionen!

När vi va klara med hästarna tog vi ut de i hagen och åt lunch, sedan åkte vi till Roo för hoppträning. Jag fick Rommy, har aldrig hoppat honom men det gick jättebra. Ett stopp på femman men det va ett slarvfel. Hade jag hade fortsatt att hålla drivning skulle han hoppat men men. Som sagt va det inte Rommys fel! Efter hoppträningen åkte Linnea hem :( sen hälsade jag på Bruno och Dallas!


Dagen igår!

Hej! Va ju på Roo igår med Linnea och kollade på hoppning. De visade hur Mon Ami hoppade, hon va duktig och hoppade lite stort över men eftersom hon är en ung häst gör det inte så mycket sa de. Huvudsaken att hon hoppar! Sedan visade de när Dallas hoppade! Han hoppade också väldigt högt över. Och sedan Kalle som är lite feg osv. När vi hade kollat klart på de skötte jag om Brunisen, Dallas och Mon Ami. På kvällen red vi barbacka på Misty och Palonia. Gick inte alls bra. Hon bara drog hela tiden, va stum i munnen och ville inte alls lyda!https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2946965/images/2012/pic_50954439e087c3698b1bf39b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2946965/images/2012/pic_509544649606ee4d099509bd.jpg" class="image">


Onsdagen på Roo gård

Hej alla han inte med att blogga! Hade iaf en jättekul dag! Då de visade lösshoppning på Mon Ami, Dallas, Natte och Tequila. De va jätte duktiga. Jag tog hand om Bruno, Dallas och sedan Mon Ami. Lite senare under dagen skulle jag rida. Det va jättekul, vi skulle rida barbacka och jag fick Veneto :) Casio va jätte busig och bockade.

Igår kom Linnea F hem till mig hon ska stanna här ett par dagar :) vi har superkul, vi red barbacka på kvällen osv.

Nu idag gick vi upp halv åtta för att hinna med hästarna. Red dressyr, gick ganska bra fick iaf ett fint flyt i ökad trav! Nu sitter vi i bilen på väg till Roo för sista teori lektionen för veckan.


RSS 2.0