Vad händer i veckan?

God morgon alla! känns som om det kommer bli fullt upp hella veckan! Så får se om jag hinner med bloggen i kväll äns. Härligt att få planera hela sin vecka skälv utan minsta problem! Ska till skolan snart sedan ska jag ev rida min fina pojke idag "Bruno"
 
Såhär kommer iaf min vecka se ut!
 
Mondag: Dressyrlektion på Bruno
 
Tisdag: Drar eventuellt till Roslagsbro med Amanda och spelar lite.
 
Onsdag: Sista dresyrlektionen för Cajsa.
 
Torsdag: kanske följa med Amanda till stallet och treffa hennes nykomling Mille.
 
Fredag: sista hoppträningen.
 
Lördag/Söndag: Stallet med Amanda 

Vad har hänt i veckan som var?

Hejsan! Kom just på att jag inte bloggar något i veckan. Har hänt lite iaf
 
måndag: Amanda följde med till Roo gård och fotade när jag red Bruno för Pia, det gick jätte bra med honom :D! Bilder kommer sen!
 
Tisdag: Hade en allmänt jobbig dag i skolan! Det är då man värkligen har turen att ha så fina vänner som tar hand om en sådana dagar. På kvällen åkte ja. Och Amanda till Roslagsbro och spela fotboll.
 
Onsdag: skoldagen började Och slutade bra! Vår Klass åkte in till Naturhistoriska! På kvällen åkte jag på dressyrträning. Hade Crillan och Sara var våran lärare :)
 
Torsdag: Hade en rätt så lungn dag i skolan. Kollade på film osv, spelade fotboll med Ludde och Anton och bjöd sedan Ludde och Zacke på en varsin chokladmjölk.
 
Fredag: Hade en till lungn dag, var lite sne på lärarna ett tag! Eller snarare irriterad på det mesta. Sprang mesr runt med en fotboll hela dagen. ända tills Zacke ropade på mig! Då fick han och Hampus ta bollen medan jag tröstade en vän som var ledsen. Hade också köpt en chokladmjölk som jag inte ville ha sen. Så gav den till Zacke istället. När jag kom hem från skolan kom pappa och hämta mig, så åkte vi till Roo för hoppträning. Vi fick hoppa ute på tirängbanan och det gick jättebra.
 
Lördag och idag: tog det vara lungt igår och idag.

Fartfylld helg

Hejsan. Han aldrig blogga igår eftersom jag var på Roo gård hela dagen för att kolla och hjälpa till på hopptävlingen. Klev upp halv sex, åt frukost och åkte. Vi kom fram 07:15 så då hjälpte jag Jossan med Bruno <3 sen sopade jag stall gången och kollade på tävlingen. Fram till Jossan skulle hoppa. Det blev en felfri runda :) jag gick med upp till stallet och sadla av och borsta och hjälpte till att svamps av Natte och Roos nya D-ponny sto, vet inte vad hon heter :P sedan kollade jag på tävlingarna, gick upp till stallet lite då och då för att pussa på Bruno osv.. När Steffie var klar med Casio följde jag med de upp till kulles. Jag fick också pröva skritta honom :) hihi Casio hade väldigt brotom hem ;) när Casio var ute i hagen fick jag också hälsa på Twist men som snabbt blev bortjagad av Casio.
 
I fredags var jag också på Roo för hoppträning! Vi fick hoppa på terräng banan :) första gången jag hoppar Elvira ute :) det var roligt och busiga valacken Milo var också med. Vi fick hoppa bank upp och nedför, tre studs och vatten grav :)
 
Idag har jag jobbat hela dagen ute med Anders i hagen. Med att klippa och såga bort alla grenar som är för tråden osv. Jag fick också köra bil :) jätteroligt.

Glad Carro!

Åhhh blir så glad! Älskar vädret som fyller mig med lycka och energi! Det är så härligt ute just nu! och precis som jag väntade mig så blev det en bra och rolig dag :) hade ju No prova första och det gick jättebra! Längtar redan tills vi får veta resultatet :) på rasten va jag ute och spelade fotboll med Ludde, Zacke, Anton och Hampus. lika kul varenda gång! sedan jobbade vi ute. Jag gjorde niornas prov i sv haha roligt! Och så kom Zacke och Anton och hjälpte mig och så spelade vi fotboll. Just nu sitter jag i bilen ,ska ju till Roo gård dör dressyrträning.

God morgon

hejsan sitter på bussen nu! Och det ser ut att bli en härlig dag! Dock har vi no prov nu på morgonen så vi får väll se hur det går! 
 

Operation dagsverke

Hejsan alla läsare. Idag har jag och några av mina fina vänner varit i norrtälje för att sälja fika och samla in pengar till unicef och Barnen i nepal för att flickor ska få gå i skolan och så. Lite dåligt väder kanske... Men vi jobbade på och fick ihop rätt mycket trots vädret  :)  vid 12 tiden drog jag, Jacob, Amanda och Emilia till subway och åt lunch så gick vi runt på stan lite :) Just nu gör jag inte så mycket... Ska äta middag snart och fira Anders som fyller år idag :P Annars blir det nog inte så mycket mer idag. 
 

I'm so happy today!

Precis som rubriken säger! Är så grymt glad idag! det har varit en helt underbart härlig dag!  Jag har haft det jätte kul i skolan med mycket skratta, vänner, fotboll och plugg ute i solen! Jag är värkligen en sådär väder människa :P när vädret är dåligt och på vinterhalvåret är jag så grymt tröt! Men nu när solen äntligen känns allt så mycket lättare, roligare osv! Jag har fåt upp  intresset för fotbollen :D grymt kul! Jag och Amanda var vid roslagsbro och spelade i går :) och det ska vi lungt göra fler gånger..
 

 
 

RSS 2.0